Egyéni jóga

Dr. Börzsei Luca
jóga terapeuta, jóga oktató

Jóga

Mai világunkban a jóga gyakorlása sok esetben divatos tevékenység. Én azonban mégis hiszem, hogy sokunkban legbelül valójában annak a vágya fogalmazódik meg, hogy általánosan jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez pedig az egyik legjobb út a jóga hagyományos értelemben vett gyakorlása.

Hogyan épül fel egy jóga óra?

A sok ülőmunka, a mozgásszegény életmód és a ránk nehezedő rengeteg stressz mind lenyomatokat képez a testünkön. A jóga ászanáinak segítségével és egy személyre szabott gyakorlással tudunk segíteni fizikai testünk elgémberedésein.

Gerincjógával felkészítjük a testet: megerősítve azokat az izmokat, amelyek gyengébbek, lenyújtva azokat, amik feszesebbek a kelleténél. Célja a testi és mentális egészség elérése. Innen lehet építkezni egy más minőségű gyakorlás irányába.

A hatha jóga gyakorlása segít a finomenergetikai test fejlesztésében, ehhez segítségül hívva az ászanák mellett a pránajáma-, légzőgyakorlatokat. Cél az energetikai történések megélése és fejlesztése, az élmény átélése.

Az Opál Centrumban kedves vendégeinket a holisztikus megközelítéssel, nagy szakértelemmel kezeljük a test-, a lélek-, és a szellem egységében.

Intézményünkben fokozott higiéniai figyelemmel leszünk a biztonságáért.

Miért válasszam az egyéni jóga órát?

Az egyéni órák különlegessége abban rejlik, hogy a lehető legtökéletesebben lehet az illetőre szabni a gyakorlást, igazodni az igényeihez és fizikai adottságaihoz, lelki állapotához. Teremteni egy olyan atmoszférát, ahol kényelmesen és biztonságban tud gyakorolni, elengedve minden irányú megfelelési kényszert, teret engedve a befelé figyelésnek és saját önvalónkkal való találkozásnak.

dr. Börzsei Luca

„Első gyermekem születése után saját bőrömön tapasztaltam meg a holisztikus szemlélet adta gyógyulást, mivel sem a várandósságom, sem a szülésem nem volt komplikációktól mentes. Kerestem az utat, ami segítségemre lehet és találkoztam egy különleges orvos-természetgyógyásszal, aki nem csupán meggyógyított, hanem még az érdeklődésemet is felkeltette eziránt a szemlélet iránt.

Közben a jóga gyakorlása a mindennapi életem része lett és egyre többet és többet tudtam meg róla és általa magamról. Elkezdtem oktató képzésekre járni, majd oktatni, ami újabb felismerést hozott számomra: megtaláltam az utat, ahol segíthetek másokon.

Szenvedélyem lett az oktatás, és ez magával hozta saját szemléletem kialakítását: számomra a prevenció a legfontosabb. Úgy szeretek „építkezni”, hogy közben mindig a határokon belül mozgok és mozgatok. Igyekeztem az évek során igazán elmélyülni az anatómiában, hogy a fizikai síkon a lehető legtisztábban lássak, de emellett végig bennem voltak a rég tanultak: a test, lélek és szellem egysége.

Bízom benne, hogy saját tapasztalataimmal, legjobb tudásommal magam is sokak számára tudok segítséget nyújtani, egyéni találkozásaink alkalmával.

Jogász végzettségem mellet mára Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató, Jóga mozgásterapeuta, Hatha jóga flow oktató és Jógaterapeuta is vagyok.”

Rendelési időpontok

kedd 9.30 – 15.30
csütörtök 9.30 – 15.30

Szolgáltatások árai

egyéni jógaóra 120 perc 30.000 Ft
egyéni jógaóra 5 alkalmas bérlet 110.000 Ft
jógaterápia 120 perc 35.000 Ft
jógaterápia 5 alkalmas bérlet 150.000 Ft
kismama jóga 120 perc 35.000 Ft
kismama jóga 5 alkalmas bérlet 150.000 Ft
szülés támogatás 120 perc 35.000 Ft
szülés támogatás 5 alkalmas bérlet 150.000 Ft

Egyéni jógaóra
120 perc: 30.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 110.000 Ft

Jógaterápia
120 perc: 35.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 150.000 Ft

Kismama jóga
120 perc: 35.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 150.000 Ft

Szülés támogatás
120 perc: 35.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 150.000 Ft