Jógaterápia, mozgásterápia

dr. Börzsei Luca
jógaterapeuta

Jóga és mozgásterápia

A jóga és mozgásterápia pont annyira tud sokszínű és változatos lenni, mint amennyire mi magunk emberek is azok vagyunk.

Talán mégis az a legfontosabb, hogy egy apró részlet se maradjon figyelmen kívül. Így az első alkalommal egy hosszabb, komplexebb ismerkedés történik, ahol azon felül, hogy kiderül mi hol fáj, felszínre kerülnek az esetleges blokkok a test különböző területein. Ezekből az ismeretekből lehet építkezni és felépíteni magát a terápiát. 

Hogyan épül fel egy jóga és mozgásterápia óra?

A kezelések alkalmával a blokkok, elakadások feloldásával foglalkozunk, és ehhez hívjuk segítségül a jóga jótékony hatásmechanizmusát. 

Itt nem a klasszikus ászanázás – különböző látványos jógapózok felvétele – történik, sokkal inkább a testnek, léleknek és szellemnek is jól eső, a megfelelő energiaáramlást elősegítő és biztosító tartások kerülnek előtérbe. Ezekben a tartásokban tudjuk korrigálni a fizikai test esetleges kötöttségeit, melynek eredménye általánosan jobb testérzet és életminőség.

Az Opál Centrumban kedves vendégeinket a holisztikus megközelítéssel, nagy szakértelemmel kezeljük a test-, a lélek-, és a szellem egységében. 

Intézményünkben fokozott higiéniai figyelemmel leszünk a biztonságáért.

Miért válasszám a jóga és mozgásterápiát?

A célom a megfelelő egyensúlyi állapot elérése, de mivel maga az élet is mindig új és más helyzeteket szül számunkra, így igyekszem a terápiát is ezekhez a változásokhoz igazítani, állandóan aktualizálni. A fizikai test jelzéseit tiszteletben tartva haladni lépésről lépésre a kijelölt úton. 

dr. Börzsei Luca

Első gyermekem születése után saját bőrömön tapasztaltam meg a holisztikus szemlélet adta gyógyulást, mivel sem a várandósságom, sem a szülésem nem volt komplikációktól mentes. Kerestem az utat, ami segítségemre lehet és találkoztam egy különleges orvos-természetgyógyásszal, aki nem csupán meggyógyított, hanem még az érdeklődésemet is felkeltette eziránt a szemlélet iránt.

Közben a jóga gyakorlása a mindennapi életem része lett és egyre többet és többet tudtam meg róla és általa magamról. Elkezdtem oktató képzésekre járni, majd oktatni, ami újabb felismerést hozott számomra: megtaláltam az utat, ahol segíthetek másokon. 

Szenvedélyem lett az oktatás, és ez magával hozta saját szemléletem kialakítását: számomra a prevenció a legfontosabb. Úgy szeretek „építkezni”, hogy közben mindig a határokon belül mozgok és mozgatok. Igyekeztem az évek során igazán elmélyülni az anatómiában, hogy a fizikai síkon a lehető legtisztábban lássak, de emellett végig bennem voltak a rég tanultak: a test, lélek és szellem egysége. 

Bízom benne, hogy saját tapasztalataimmal, legjobb tudásommal magam is sokak számára tudok segítséget nyújtani, egyéni találkozásaink alkalmával.

Jogász végzettségem mellet mára Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató, Jóga mozgásterapeuta, Hatha jóga flow oktató és Jógaterapeuta is vagyok.

Rendelési időpontok

kedd 9.30 – 15.30
csütörtök 9.30 – 15.30

Szolgáltatások árai

egyéni jógaóra 120 perc 30.000 Ft
egyéni jógaóra 5 alkalmas bérlet 110.000 Ft
jógaterápia 120 perc 35.000 Ft
jógaterápia 5 alkalmas bérlet 150.000 Ft
kismama jóga 120 perc 35.000 Ft
kismama jóga 5 alkalmas bérlet 150.000 Ft
szülés támogatás 120 perc 35.000 Ft
szülés támogatás 5 alkalmas bérlet 150.000 Ft

Egyéni jógaóra
120 perc: 30.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 110.000 Ft

Jógaterápia
120 perc: 35.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 150.000 Ft

Kismama jóga
120 perc: 35.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 150.000 Ft

Szülés támogatás
120 perc: 35.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 150.000 Ft